druk en moe
Door: Marilien
09 Augustus 2006 | Verenigde Staten, Rose Valley
Voor iedereen die mij een email heeft gestuurd en veel te lang niets heeft gehoord: het spijt me ik heb het te druk en te weinig energie om mijn email fatsoenlijk bij te houden. Weet alleen dat ik het allemaal lees en dat ik ook aan iedereen denk. Ik mis jullie allemaal en kan niet wachten om jullie weer te zien!
Soms heb ik het zo gehad met het altijd maar werken en het moe zijn. Ik zou naar New York vandaag en gister. (We hadden 2 dagen vrij achter elkaar! ONgelooflijk) Maar ik had totaal geen energie om die grote stad te betreden. Dat is toch irritant!?
Ik wil een vakantie. Ik krijg alleen vakantie in Oktober. Ik kom terug van 15 - 25 oktober. Dan door tot januari en het jaar is om.
Ik weet niet zo goed wat ik na januari ga doen eigenlijk... Het antwoord hangt nog ergens in het midden. San Francisco? Nederland? Amsterdam? New York? Ergens anders? Ik denk niet dat ik hier nog heel lang wil blijven. Het is een beetje voorbij. Ik mis de stad en het vrije leven. Ik word hier zo in het gareel gehouden door alle taken die ik moet doen dat ik daar een beetje klaar mee ben.
Buiten dat heb ik wel een ongelooflijke hoeveelheid aan dingen die ik leer en meemaak. Het toneelspelen is nog steeds fantastisch en leuk en ik word steeds beter.
Het lesgeven in de zomerkampen is ook leuk en gaat goed. Ik ga in de herfst zelf een klas ontwikkelen en lesgeven. Dat is echt leuk en goed om te doen.
Volgende week gaan we op toernee met Radio Gals. Naar een openlucht theater in New Jersey.
Dit was alles voor nu. Ik denk aan jullie allemaal en ik hoop dat het goed gaat en dat de zomer in Nederland fantastisch is.
veel liefs
Marilien
09 Augustus 2006 - 19:12
EUS:
HA MARILIEN, WAT LEKKER DAT JE IN OKTOBER EVEN 10 DAGEN OVERKOMT; IK KAN ME VOORSTELLEN DAT JE DAN WEER EVEN OP EEN EUROPESE MANIER GEWOON ADEM KAN HALEN.
MARIJKE VERTELDE DAT JE EEN HALF JAAR LANGER BLEEF, MAAR DAAR BEDOELDE ZE KENNELIJK HET NAJAAR MEE (IK DACHT DAT HET JAN/JUNI 07 WAS)
HAD JE GEHOORD DAT BOU EEN KLUS VOOR EWOUD GAAT DOEN? VOLGENS MIJ, MAAR JE WEET HET, IK BEN NIET ALTIJD GOED OP DE HOOGTE, GAAT HIJ EEN KLUS IN AMSTERDAM DOEN EN ALS HIJ WIL KAN HIJ HIER DAN LOGEREN.
VERDER HOU IK HET KORT, JE TANTE HEEFT JE ANDERE NICHTJE (FLO) GEHOLPEN HAAR KAMER OP TE LEUKEN , GOED GELUKT EN ZATERDAG GAAN WE MET VAKANTIE, SAMEN MET FLO EN WILLEMIJN EN E EN IK GAAN WE IN ITALIE KAMPEREN
KORTOM WIJ HOUDEN WEER CONTACT IN SEPTEMBER,
GENIET NOG LEKKER DAAR EN PAK AF EN TOE EEN BOEK IN EEN PARK!
DIKKE KUS, EUS EN CO
26 Augustus 2006 - 14:27
Martiene:
He Lieneke,
zoals jij zou zeggen: PAK JE RUST ja? Af en toe tenminste. En heerlijk dat je even naar Nederland komt straks, kun je lekker bijkomen en je later vertroetelen door iedereen die je al zo lang niet gezien heeft! Wel hele coole dingen die je doet, maar het moet wel leuk blijven natuurlijk. En New York is toch echt een must?! Maar wel in gechillde staat inderdaad, anders is het ook niks.
Met mij alles best, net terug uit de States waar ik Marjolijn nog een laatste weekje heb bezocht voor ze over 2,5 wk naar Nederland komt, yes! Was weer super om terug te zijn in Boston, de jetlag alleen des te gaarder.
Succes met alles, en elke minuut telt maar 1 keer dus gebruik ze ook om niets te doen!!
Liefs, Martiene