back to base? - Reisverslag uit Rabat, Marokko van marilien - WaarBenJij.nu back to base? - Reisverslag uit Rabat, Marokko van marilien - WaarBenJij.nu

back to base?

Door: Marilien

Blijf op de hoogte en volg

10 Augustus 2005 | Marokko, Rabat

Terug in Nederland, wederom na een roerige, avontuurlijke reis met veel verhalen en ervaringen. Marokko vond ik een heftig land om in te reizen, maar ook heel mooi en inspirerend. Schokkend ook! En pijnlijk en schrijnend. Ik ben wel volledig geintrigeerd door land en mensen. Heel aardig waren veel mensen, maar ook opdringerig en ondoordringbaar, al leek het alsof hun zielen meer aan de oppervlakte liggen dan bij de koele Noorderlingen hier in Europa.
Ik heb voor de liefhebber drie collums geschreven die voor dit bericht vermeld staan. Het zijn een aantal verhalen uit mijn dagboek dat ik gewoon tijdens de reis heb bijgehouden.
De Henna-Hoer uit Marakech, de Hammam in Casablanca en de Nomaden uit Essaouira. Ook nieuwe foto's, maar er volgen er meer. Voor als je even afleiding wilt tijdens je werk, je slechte relatie of je scriptie of tentamenstudie... Van exotisch zomerweer komt het toch niet hier...

Ik ben nu weer in Amsterdam, bij Caroline. Maar ik ga volgende week twee weken in de Belamystraat wonen in het huis van Anne. En daarna ga ik weer terug naar mijn oude hok aan de Gerard Schaepstraat...helaas pindakaas.
Ik werk...los vast en doe van alles. Ik ga m'n schrijven uitbreiden en bereid wat theateractiviteiten voor. Voornamelijk heb ik het gevoel weer te moeten landen op aarde en m'n leven hier op gang te brengen. Ik hang een beetje van losse eindjes en klusjes, huisjes en nog meer van zulks aan elkaar op het moment. Het fenomeen van je weg zoeken na je studie, zeg maar.
Ik ga waarschijnlijk nog wel terug naar amerika, maar dat duurt nog wel even...januari of zo.

ik hoop dat alles goed gaat met iedereen en dat er mooie vakantie avonturen worden beleefd.

tot snel.
liefs
Marilien

• 10 Augustus 2005 - 19:28

Annemaai:

Nou ik vind het maar wat fijn dat je er weer bent schat!

• 11 Augustus 2005 - 12:02

Charissa:

Wat een mooie verhalen allemaal weer! Ben begin september weer terug, dus dan bel ik je!
    Tsuuuuuus