het visum drama - Reisverslag uit San Francisco, Verenigde Staten van marilien - WaarBenJij.nu het visum drama - Reisverslag uit San Francisco, Verenigde Staten van marilien - WaarBenJij.nu

het visum drama

Door: Marilien

Blijf op de hoogte en volg

17 Mei 2005 | Verenigde Staten, San Francisco

De laatste tijd weinig geschreven en emails niet beantwoord... Het spijt me...ik denk wel aan iedereen en ik zal weer antwoorden.
Ik ben nog steeds in SF, maar het moment dat ik moet vertrekken nadert, nog anderhalve week. En dan...
Ik weet het even niet...
Ik heb een stageplek gevonden en ik kan, als ik alle papieren en details regel, misschien anderhalf jaar blijven. Het is alleen een onwijs ingewikkeld en lastig proces en ik begrijp er even niets van. Ik moet dus eigenlijk nu de beslissing maken of ik hier voor 18 maanden wil gaan wonen. Vaak denk ik van wel, maar soms komt er ineens een gedachte dat ik daar misschien wel helemaal geen zin in heb.
Dus...beetje verwarrend allemaal. Maar, ik hou jullie op de hoogte en ik zal ook snel wat meer schrijven.
Ik hoop dat het goed gaat met iedereen en ik hoop ook wat van jullie te horen. Ik zal m'n mail beter gaan beantwoorden.

veel liefs
Marilien

• 17 Mei 2005 - 17:21

Elise:

Lieve Marilien,

Wat een grote en toch ook moeilijke beslissing op zo'n korte termijn. Het is wel fantastisch om nog langer te blijven als je een echt leuke stageplek vindt. Hoe kan ik je raden? Eigenlijk denk ik dat je maar gewoon je hart moet volgen. Als je daar goed in kijkt, weet je vaak wat het beste voor je is.
    Misschien helpt het vooraf vast te stellen of je dan tussentijds even thuis gaat bijtanken. Dan praat je niet meer ove anderhalf jaar, maar over een tijdspanne die iets makkelijker te overzien is.
    Veel wijsheid en veel liefs van ons allemaal,
    Elise

• 17 Mei 2005 - 17:35

Marlies:

go with the flow, daar waar je het meest bang voor bent, daar leer je het meest van... het is heus wel leuk daar! wat zijn nu 18 maanden! cool gaaf, super!!!

• 17 Mei 2005 - 18:42

Charlotte:

Hey Mari,

Wel Cool 18 maanden! ik ben benieuwd:) leuke foto van jou trouwens was dat voor de kapper of d'r na? Gijs heeft iets met z;n enkel en nu kan ie niet meer lopen en haha gaat ie met een rolstoel naar het parlement echt zoo grappig. Hier is dus alles oke:) Ik wens je veel succes met je visum:) Vertrouw op de engelen van San Fransico;) Liefs Charlie

• 18 Mei 2005 - 08:38

Annemaaike:

Schat do not worry about replying emails...het klinkt alsof je wel wat anders aan je hoofd hebt. Je komt er wel uit al is dat makkelijker gezegd dan gedaan dat weet ik ook wel..

• 18 Mei 2005 - 08:40

Annemaaike:

heerlijke fotoos trouwens...genieten

• 18 Mei 2005 - 22:30

Teun & May:

yoh het is alllemaal niet zo absoluur als het nu misschien lijkt...take it easy...no worries; doe wat go(e)d voelt.

• 19 Mei 2005 - 07:15

Marthe Lot:

Lieve LIEN!

Ik ben benieuwd wat voor een stage plek het is! Verder denk ik dat je inderdaad die 18 maanden ook in kleine stukken kan zien, bijvoorbeeld in drie keer 6 maanden en dan gaan daar ook nog vakantie vanaf. En dan kom ik je zeker opzoeken! Ben wel erg benieuwd naar je leventje daar. Maar we zullen je natuurlijk wel missen hier...Aan de andere kant, je weet: friends will be friends!
    Kus!

• 19 Mei 2005 - 09:31

Roel:

Hey Trijntje!

Ik hoop ook dat alles goed komt met je visum (ik weet uit ervaring hoe moeilijk die Amerikanen daar over doen) en de stageplek. Maar ik zeg altijd maar zo, als het de moeite waard lijkt, ben je het aan jezelf verplicht om het te proberen; terug naar NL kan altijd nog, toch? Wat dat betreft ben ik het erg met Marlies eens, face your fears want je groeit daar juist zo ontzettend door. Veel succes, sterkte, en vooral plezier!!!

• 20 Mei 2005 - 19:00

Jannette En Romee:

hey marilien
    mooie foto's, ben je ook in hollywood geweest?
    wanneer kom je thuis?
    groetjes romee
    eindelijk weer online, na weken comp. ellende.
    lieve groet Jannette
    ps kom maar gauw, werk aan de winkel...plan opzetten homeo neer te zetten in ziekenhuizen.

• 21 Mei 2005 - 13:40

Martiene:

Lieve Lien,
    tsjemig wat een verhaal, wat moeilijk! Heb je inmiddels al besloten? cliche, ik weet het, maar doe wat je hart je ingeeft, altijd goed. kun je achteraf ook nooit spijt hebben, als je maar 100% kiest.
    Sterkte en ook heel veel plezier, en als je blijft: wat lang!! kom je dan nog wel eens terug, nederlandse drankjes drinken?
    Veel liefs,
    Martiene*

• 30 Mei 2005 - 10:43

Jannie:

Rustig blijven Mari, komt wel goed. Nu ik dit schrijf heb je volgens mij al een beslissing genomen. Moet ik al naar Schiphol of blijf je nog effe in de States?